OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Lurer du på hva som foregår i Bypakke Bodø? Vil du vite hvilke prosjekter bypakken planlegger fremover? På denne nettsiden gir bypakken deg full oversikt.

Med to elektriske gravemaskiner i full sving i Sjøgata tar Bypakke Bodø og Bodø kommune et viktig steg mot en grønnere framtid.

Den nye holdeplassen ved Bodin videregående skole er nå ferdigstilt. Holdeplassen blir tatt i bruk fra i morgen, onsdag. Tiltaket er en del av Bypakke Bodø. 

Nå er kjøremønsteret på Alstad endret, når deler av Alstadmyra og Fogdveien er blitt forkjørsveier. Tiltaket er en del av Bypakke Bodø.

Mandag 21. november starter arbeidet i Sjøgata, fra Hålogalandsgata i vest til Professor Schyttes gate.

Nå er Hunstadringen og Hunstadveien åpnet for trafikk igjen – nå med nytt kjøremønster. 

Bypakke Bodø har nå etablert ny droppsone på parkeringsarealet til Mørkvedlia Idrettspark, for å gjøre det tryggere for alle som ferdes i området. 

Arbeidene i Sjøgata startes nå opp innen  3 uker forutsatt at selve igangsettelsessøknaden er godkjent.

I revidert nasjonalbudsjett la regjerningen opp til at Bodø og Ålesund til sammen skal få 30 millioner til grønn byutvikling.

 

Regjeringen la i februar fram forslag om å utvide Bypakke Bodø med 1,1 milliarder kroner. I dag ble forslaget vedtatt i Stortinget.

Logoer for samarbeidende parter i Bypakke BodøLogo til Bodø kommuneLogo til statens VegvesenLogo Nordland fylkeskommune