OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Ny dropsone i Mørkvedlia

Bypakke Bodø har nå etablert ny droppsone på parkeringsarealet til Mørkvedlia Idrettspark, for å gjøre det tryggere for alle som ferdes i området. 

Ved Mørkvedlia idrettsanlegg er det nå under etablering dropsone - Klikk for stort bildeVed Mørkvedlia idrettsanlegg er det nå etablert en ny dropsone. Ole Morten Kristiansen/Bodø kommune

Budsjettet på prosjektet ligger på 2 200 000,- og vi ligger godt under budsjett.  

Arbeidene som er gjort er å etablere ny dropsone langs veggen til Mørkvedhallen, hvor det følger ett rekkverk på motsatt side av kjørefeltet for å skille dropsone og parkering.

Det er også etablert ny utkjørsel for å gjøre kjøremønsteret mer ryddig. Her blir det enveiskjørt inn på parkeringsplassen, og ut av den nye utkjørselen. 

Det er også etablert nytt fortau i forlengelse av det opphøyde gangfeltet over Mørkvedveien, slik at det blir tryggere å gå til og fra idrettsparken langs parkeringsplassen. 

Prosjektet er forventet helt ferdigstilt i løpet av november, da det bare gjenstår noen mindre arbeider blant annet rekkverk. 

Logoer for samarbeidende parter i Bypakke BodøLogo til Bodø kommuneLogo til statens VegvesenLogo Nordland fylkeskommune