OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Nettsiden er offisielt lansert

Lurer du på hva som foregår i Bypakke Bodø? Vil du vite hvilke prosjekter bypakken planlegger fremover? På denne nettsiden gir bypakken deg full oversikt.

Det siste året har Bypakke Bodø stått uten egen nettside, etter et sikkerhetsbrudd. Nå lanserer vi imidlertid vår helt nye nettside – denne gangen med et oppsett som skal gjøre det enklere å få oversikt over kommende og gjennomførte prosjekter.

– Endelig har vi gleden av å presentere nettsiden vi har jobbet med den siste tiden.

Det sier Tord Berthinussen, kommunikasjonssjef i Bodø kommune og ansvarlig for kommunikasjon i Bypakke Bodø.

Samleportal

Nettsiden er en samleportal for Bypakke Bodø og driftes mellom de tre partene i bypakken: Bodø kommune, Nordland fylkeskommune og Statens vegvesen. I stedet for å søke informasjon hos hver av de tre partene, får du nå samlet informasjon og oversikt gjennom den nye nettsiden vår.

– Mange har ikke et forhold til om veien er kommunal, fylkeskommunal eller statlig. Da er det bra å ha et samlet nettsted med alt man trenger å vite om prosjektene i Bypakke Bodø – uavhengig av hvem som gjennomfører dem.

Alt du lurer på

Bypakke Bodø er nå inne i sin andre fase, der det første store prosjektet allerede pågår i Sjøgata.

På denne nettsiden finner du informasjon om pågående, tidligere og fremtidige prosjekter i bypakken. Videre kan du klikke seg inn på hvert enkelt prosjekt for å lese mer om dem.

– Gjennom den nye nettsiden finner du det aller meste som har med bypakken å gjøre. Og dersom du savner noe, hører vi gjerne fra deg, sier Berthinussen.

Logoer for samarbeidende parter i Bypakke BodøLogo til Bodø kommuneLogo til statens VegvesenLogo Nordland fylkeskommune